Close

Nou curs intensiu per a l’obtenció de l’Acreditació ACTIC N2

Imagen decorativa

Des de Gesem t’acompanyem i t’ajudem en l’obtenció del certificat ACTIC nivell mitjà. El nou curs intensiu ACTIC N2 és una experiència pràctica que et permetrà autoavaluar el teu nivell competencial i conèixer quins són els temes en què et cal aprofundir.

En modalitat blended (mixta) i 100% online, l’equip docent aplica una nova metodologia basada en simulacions d’examen i es centra en el treball amb preguntes sobre el contingut de la prova per poder adquirir solvència i agilitat en la seva execució. També inclou trucs i recomanacions per afrontar les 8 competències de l’examen amb garanties.

El programa del curs es desenvolupa en el marc del procés de transformació de l’Administració pública, per adaptar-la al context tecnològic del segle XXI, i es fonamenta en un sistema d’aprenentatge actiu, flexible i eficient, on l’alumnat adquireix un rol molt actiu.

Com és l’examen ACTIC nivell mitjà?

ACTIC és l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació. La certificació té en compte tant els teus coneixements i habilitats com les teves actituds en la utilització de les TIC.

El model d’acreditació es compon de tres nivell de certificació i el nivell mitjà, que correspon al curs intensiu, acredita un domini efectiu en l’ús de les TIC i que es gaudeix d’autonomia i capacitat crítica quan s’empren aquestes tecnologies.

La prova de Nivell 2 inclou 70 activitats a realitzar en 100 minuts i el resultat és Apte si s’assoleix un mínim del 70% de la puntuació màxima.

    Si diriges una organización, área de formación, departamento de RRHH o cualquier departamento y/o equipo, te ayudamos a hacerlo crecer.


    Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

    Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.