Close

Cursos de formació d'imatge i il·lustració per a empreses

A GESEM, us presentem una variada gamma de cursos de formació en imatge i il·lustració, dissenyats per potenciar les vostres habilitats creatives i portar-vos al següent nivell en el món de l’edició visual. La nostra missió és ajudar-te a dominar les eines essencials i tècniques avançades en programari d’edició gràfica perquè puguis expressar la teva creativitat de la millor manera possible. Uneix-te a nosaltres i descobreix com la nostra formació en imatge i il·lustració pot obrir noves portes a la teva carrera artística.

Cursos destacats d'imatge i il·lustració per a empreses

curs-de-formacio-de-adobe-photoshop-per-empreses

Curs per a empreses de Adobe Photoshop

Coneix-ho tot sobre l’edició de foto; màscares complexes i canals, perfils ICC, Matte Painting…

curs de formació de tova lightroom per a empreses

Curs per a empreses de Adobe Lightroom

Tractament d’imatges i feines de postproducció.

curs-de-formacio-de-camera-raw-per-empreses

Curs per a empreses de Càmera RAW

Treballa directament amb els teus fitxers RAW.

Llista de tots els cursos d'imatge i il·lustració per a empreses

Nivells de Dificultat

Nivel-de-Dificultad-Fácil

Inicial

Nivel-de-Dificultad-Medio

Mitjà

Nivel-de-Dificultad-Difícil

Avançat

Nivel-de-Dificultad-Completo

Complet

Modalitats

Modalidad-tipo-presencial

Presencial / Streaming

Modalidad-tipo-online-lila

E-Learning (online)

Modalidad-tipo-blended

Blended (mixt)

CURS

DESCRIPCIÓ

NIVELL

MODALITAT

logo-adobe-photoshop

Adobe Photoshop

Tractament digital d’imatges

20 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
logo-adobe-photoshop

Adobe Photoshop

Màscares complexes i canals

20 h

Niveles-Dificultad-Medio
Modalidad-Presencial
logo-adobe-photoshop

Adobe Photoshop Pro

Perfils ICC

20 h

Niveles-Dificultad-Avanzado
Modalidad-Presencial
logo-adobe-photoshop

Adobe Photoshop

Matte Painting

18 h

Niveles-Dificultad-Avanzado
Modalidad-Presencial
logo-adobe-photoshop

Adobe Photoshop

Coneix-ho tot sobre l’edició de foto

60 h

Niveles-Dificultad-Fácil-Avanzado-Completo
Modalidad-Presencial
logo-affinity-photo

Affinity Photo

Edita les teves fotos amb potència i precisió

10 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
logo-adobe-lightroom

Lightroom

Tractament d’imatges i treballs de postproducció

24 h

Niveles-Dificultad-Avanzado
Modalidad-Presencial
logo-adobe-photoshop-camera-raw

Camera Raw

Treballa directament amb els teus fitxers RAW

12 h

Niveles-Dificultad-Avanzado
Modalidad-Presencial

A GESEM, el nostre objectiu és oferir formació de disseny gràfic d’alta qualitat i adaptada a les necessitats de les empreses. Entenem que cada negoci és únic i requereix solucions formatives personalitzades. Reconeixem la importància de la formació continuada en un món empresarial que evoluciona ràpidament. Per això, facilitem l’accés a subvencions per a formació empresarial, assegurant que els nostres cursos siguin accessibles per a empreses de totes les mides.

Objectius dels nostres cursos d'imatge i il·lustració per a empreses

 1. Dominar l’ús d’Adobe Photoshop per al tractament digital d’imatges, permetent als nostres empleats crear i editar imatges d’alta qualitat per promoure la marca de l’empresa.
 2. Desenvolupar habilitats avançades a Adobe Photoshop, incloent el maneig de màscares complexes i canals, per aconseguir un nivell de precisió i detall excepcionals a les imatges corporatives.
 3. Utilitzar perfils ICC a Adobe Photoshop Pro per garantir la coherència de colors a tots els materials visuals de l’empresa, enfortint la identitat visual de la marca.
 4. Perfeccionar les tècniques de traking i estabilització a Adobe After Effects Pro, cosa que permetrà crear vídeos d’alta qualitat i professionalisme per a presentacions i promocions empresarials.
 5. Convertir-se en expert en la postproducció de vídeos fent servir Adobe After Effects, assegurant que els continguts audiovisuals de l’empresa siguin impactants i efectius.
 1. Explorar Affinity Photo com una alternativa als programes Adobe, permetent a l’empresa editar imatges amb la màxima potència i precisió sense dependre de llicències costoses.
 2. Optimitzar el procés de tractament d’imatges i postproducció utilitzant Lightroom, cosa que millorarà la qualitat de les fotografies utilitzades en materials de màrqueting i promoció.
 3. Especialitzar-se en Matte Painting a Adobe Photoshop, cosa que obrirà oportunitats per crear efectes visuals únics i memorables en projectes de disseny.
 4. Adquirir coneixements profunds en l’edició de fotos a l’Adobe Photoshop, cosa que permetrà a l’empresa produir imatges atractives i d’alta qualitat de manera consistent.
 5. Aprendre a treballar directament amb arxius RAW utilitzant Cambra RAW, cosa que millorarà la qualitat i la versatilitat de les imatges utilitzades en els projectes de disseny.

Aquests objectius ajudaran l’empresa a enfortir la seva presència al mercat, crear materials visuals d’alta qualitat i augmentar l’eficiència en la producció de continguts visuals.

Metodologia als nostres cursos d'imatge i il·lustració per a empreses

1. Planificació i objectius clars:

Abans de començar cada curs, establiu els vostres objectius d’aprenentatge específics. Quines habilitats o coneixements vols adquirir en finalitzar el curs? Això us ajudarà a mantenir-vos enfocats i motivats durant tot el procés.

2. Domini de les eines:

Dedica temps a familiaritzar-te amb les eines i funcions clau del programari. Per als cursos d’Adobe Photoshop i Adobe After Effects, assegureu-vos de comprendre la interfície, dreceres de teclat i funcions essencials.

3. Pràctica contínua:

La pràctica constant és essencial per a l’edició d’imatges i el disseny. Aplica allò que aprenguis en exercicis pràctics i projectes. Treballa en projectes reals sempre que sigui possible per guanyar experiència pràctica.

4. Tutorials i recursos addicionals:

Fes servir tutorials en línia, manuals i recursos disponibles per complementar el teu aprenentatge. Podeu trobar tutorials en línia per a gairebé qualsevol aspecte d’Adobe Photoshop, Adobe After Effects i altres programes d’edició d’imatges.

5. Col·laboració i feedback:

Si és possible, col·labora amb companys de curs o col·legues en projectes. Compartir coneixements i rebre feedback constructiu pot accelerar el teu aprenentatge. Participa en discussions i grups destudi si estan disponibles.

6. Avaluació i revisió:

Al final de cada curs, realitza una autoavaluació per mesurar les teues habilitats i coneixements adquirits. Identifica àrees on necessites millorar i considera la possibilitat de prendre cursos addicionals o capacitació específica en aquestes àrees.

Seguint aquesta metodologia, podràs aprofitar al màxim els teus cursos de Gesem en imatge i il·lustració per a empreses i adquirir les habilitats necessàries per utilitzar eficaçment programari com Adobe Photoshop, Adobe After Effects, Affinity Photo, Lightroom i Càmera RAW a la teva feina.

Beneficis de la nostra formació per a empreses

Més del 90% dels nostres clients repeteixen

+ 0
Anys d'experiència
0
Índex de satisfacció
+ 0 K
Alumnes formats
+ 0
Formadors
+ 0
Empreses formades
clientes-de-gesem

Més del 70% dels clients confien en nosaltres des de fa 10 anys o més

En què et podem ajudar?

  Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

  Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.