Close

Cursos de formació a construint un futur igualitari per a empreses

GESEM et presenta una destacada oferta de cursos de formació en futur igualitari per a empreses, dissenyats per promoure la igualtat de gènere i la inclusió a l’entorn laboral. Els nostres programes especialitzats estan adreçats a empreses que busquen crear un ambient de treball igualitari i respectuós. Confia en GESEM com el teu soci estratègic per fomentar la igualtat d’oportunitats i la diversitat a la teva organització i construir un futur on tothom tingui un lloc equitatiu.

Cursos de formació destacats de igualtat per a empreses

formacion-JUEGO-DE-LA-IGUALDAD-para-empresas-miniatura​

formació PER A EMPRESES DE Joc de la Igualtat

Formació gamificada per aprendre a crear un futur igualitari.

formacion-LÍDERES-INCLUSIVOS​-para-empresas-miniatura

formació PER A EMPRESES DE Líders inclusius

Entendre funcions i importància del llenguatge inclusiu.

formacion-IGUALDAD,-DIVERSIDAD-E-INCLUSIÓN-para-empresas-miniatura

formació PER A EMPRESES DE igualtat, diversitat i inclusió

Visió cap a un món intercultural i amb una diversitat d’estils de vida.

Llista de tots els cursos de igualtat per a empreses

Modalitats

Modalidad-tipo-presencial

Presencial / Streaming

Modalidad-tipo-online

Síncrons / Asíncrons

Modalidad-tipo-blended

Blended (mixt)

CURS

DESCRIPCIÓ

MODALITAT

Conciliació laboral

Conferència Webinar

2 h

Tècniques per aplicar el llenguatge inclusiu

Aprendre a comunicar des del respecte i la inclusió

8 h

Habilitats per ser líders inclusius

Entendre les funcions que té el llenguatge i la importància que tenen

8 h

El joc de la igualtat

La primera formació gamificada digualtat per aprendre a crear un futur igualitari

3 h

Modalidad-Presencial

Objectius dels nostres cursos d'igualtat per a empreses

  1. Promoure la Conciliació Laboral: Sensibilitzar els participants sobre la importància de la conciliació laboral i familiar, destacant les estratègies i pràctiques per assolir un equilibri saludable entre el treball i la vida personal. (Conciliació laboral | Conferència Webinar)
  2. Fomentar l’ús del llenguatge inclusiu: Ensenyar tècniques per aplicar el llenguatge inclusiu i comunicar des del respecte i la inclusió, promovent una cultura empresarial inclusiva. (Tècniques per aplicar el llenguatge inclusiu)
  1. Desenvolupar Habilitats de Lideratge Inclusiu: Capacitar els líders i els supervisors per comprendre la importància del llenguatge inclusiu i el seu paper en la promoció d’un ambient de treball igualitari i respectuós. (Habilitats per ser líders inclusius)
  2. Promoure la Igualtat a través de la Gamificació: Utilitzar la formació gamificada per ensenyar als participants com crear un futur igualitari, fomentant la igualtat de gènere i la inclusió a l’entorn laboral. (El joc de la igualtat | La primera formació gamificada d’igualtat)

Aquests objectius estan dissenyats per ajudar les empreses a construir un entorn laboral més igualitari, on es promogui la inclusió i la igualtat de gènere, i es fomenti el respecte i l’equitat entre tots els membres de l’equip.

A GESEM ens especialitzem en formació en igualtat per a empreses, enfocada a promoure l’equitat de gènere en l’àmbit laboral. La nostra experiència en programes personalitzats dóna suport a la creació d‟una cultura d‟igualtat sòlida i efectiva. Treballem en estreta col·laboració amb la teva organització per implementar solucions que fomentin la diversitat i millorin la presa de decisions des d’una perspectiva més inclusiva.

Contacta’ns avui mateix i uneix-te a nosaltres en la recerca d’un entorn laboral on tothom tingui igualtat d’oportunitats i on l’èxit es mesuri per la inclusió i el progrés de tots els membres del teu equip. Junts, podem aconseguir una transformació positiva a la teva organització i avançar cap a un futur més equitatiu i reeixit.

Consultoria d'igualtat per a empreses

Desenvolupa noves competències i fomenta la igualtat a la teva empresa amb Gesem. El consultor en igualtat acompanya, inspira, impulsa, crea noves perspectives, fomenta la consciència de la situació actual i desitjada, i guia els equips i líders perquè generin noves maneres d’estar i desenvolupar-se a les organitzacions

Més del 90% dels nostres clients repeteixen

+ 0
Anys d'experiència
0
Índex de satisfacció
+ 0 K
Alumnes formats
+ 0
Formadors
+ 0
Empreses formades
clientes-de-gesem

Més del 70% dels clients confien en nosaltres des de fa 10 anys o més

En què et podem ajudar?

    Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

    Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.