Close

Cursos de formació de màrqueting Online per a empreses

Descobreix la nostra diversitat de programes de cursos de formació en màrqueting en línia per aconseguir que la teva organització estigui a l’avantguarda en darreres tendències i estratègies digitals.

Cursos destacats de màrqueting en línia per a empreses

CURSO-DE-FORMACION-EN-MANAGER-DE-REDES-SOCIALES-PARA-EMPRESAS-MINIATURA

Curs per a empreses de Estratègia a Xarxes Socials

Business Manager de Facebook i Ecommerce.

CURSO-DE-FORMACION-EN-LINKEDIN-PARA-EMPRESAS-MINIATURA

Curs per a empreses de Linkedin

Com explotar-ne el potencial (social selling).

CURSO-DE-FORMACION-EN-MAILCHIMP-PARA-EMPRESAS-MINIATURA

Curs per a empreses de Mailchimp

Fes campanyes de correu electrònic màrqueting amb l’eina més efectiva.

Llista de tots els cursos de màrqueting online per a empreses

Nivells de Dificultat

Nivel-de-Dificultad-Fácil

Inicial

Nivel-de-Dificultad-Medio

Mig

Nivel-de-Dificultad-Difícil

Avançat

Nivel-de-Dificultad-Completo

Complet

Modalitats

Modalidad-tipo-presencial

Presencial / Streaming

Modalidad-tipo-online-lila

E-Learning (online)

Modalidad-tipo-blended

Blended (mixt)

CURS

DESCRIPCIÓ

NIVELL

MODALITAT

LOGO-instagram

Estratègia a Xarxes Socials

Apps per crear històries atractives a Instagram

3 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
Icono-Sorteos

Estratègia a Xarxes Socials

Com crear sorteigs i promocions a XXSS

6 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-facebook-manager

Estratègia a Xarxes Socials

Business Manager de Facebook i Ecommerce

4 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
Icono Redes-Sociales-ADS

Estratègia a Xarxes Socials

Facebook i Instagram Ads

20 h

Niveles-Dificultad-Medio
Modalidad-Presencial
Logo whatssap

Estratègia a Xarxes Socials

Estratègies de venda i atenció al client amb Whatsapp Business

4 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
icono-Linkedin

Linkedin

Com explotar-ne el potencial (social selling)

12 h

Niveles-Dificultad-Completo
Modalidad-Presencial
icono SEO

SEO

Posiciona la teva empresa als cercadors

20 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
logo google ads

Google Ads

Com fer ràpidament campanyes de publicitat

20 h

Niveles-Dificultad-Medio
Modalidad-Presencial
logo mailchimp

Mailchimp

Fes campanyes d’email màrqueting amb l’eina més efectiva

12 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
logo google analytics

Google Analytics

Analitza la teva audiència

20 h

Niveles-Dificultad-Completo
Modalidad-Presencial
logo google my busyness

Google My Business

Oferir més visibilitat al teu negoci

4 h

Niveles-Dificultad-Medio
Modalidad-Presencial
icono-marketing-contenido

Màrqueting de continguts

La força del missatge

12 h

Niveles-Dificultad-Completo
Modalidad-Presencial
icono-reputacion-online

Identitat digital i reputació online

El rastre que deixem a la xarxa

12 h

Niveles-Dificultad-Completo
Modalidad-Presencial
icono escritura persuasiva

Escriptura persuasiva adaptada als mitjans digitals

Com escriure textos que venen

12 h

Niveles-Dificultad-Completo
Modalidad-Presencial
icono calendario

Ús professional de xarxes socials

Planificació i gestió

12 h

Niveles-Dificultad-Completo
Modalidad-Presencial
icono publicidad email marketing

Ús professional de xarxes socials II

Difusió, publicitat i e-mail màrqueting

12 h

Niveles-Dificultad-Completo
Modalidad-Presencial
icono-comunidad

El social media plan

Objectiu: comunitat i engagement

12 h

Niveles-Dificultad-Completo
Modalidad-Presencial

A GESEM, la nostra missió és brindar una formació de màxima qualitat, centrada en el màrqueting digital i adaptada a les necessitats específiques de cada empresa. Comprenem que cada negoci és únic, per la qual cosa ens enfoquem a oferir solucions formatives personalitzades. Som conscients de la importància de la capacitació contínua a l’actual entorn empresarial en constant evolució. Per això, facilitem l’accés a subvencions destinades a la formació empresarial, assegurant així que els nostres cursos estiguin a l’abast de companyies de totes les mides.

La nostra àmplia experiència en l’àmbit del màrqueting digital ens dóna suport a l’elecció ideal per potenciar el creixement i l’eficiència de la teva empresa al món digital. Aprofita aquesta oportunitat única i descobreix com la nostra formació en màrqueting en línia pot portar el teu negoci cap a nous horitzons dèxit. Contacta’ns ara i deixa’ns ser el teu aliat estratègic pel camí cap al triomf digital!

Objectius dels nostres cursos de màrqueting en línia per a empreses

 1. Desenvolupament d’estratègies en xarxes socials: Capacitar els participants per crear estratègies efectives a les xarxes socials, utilitzant aplicacions per crear històries atractives a Instagram.
 2. Promoció a través de sorteigs i promocions: Ensenyar a crear i gestionar sorteigs i promocions a les xarxes socials com a part d’una estratègia de màrqueting en línia.
 3. Utilització del business manager de facebook i ecommerce: Dominar l’ús del Business Manager de Facebook i aprofitar les oportunitats de comerç electrònic a les xarxes socials.
 4. Publicitat a facebook i instagram: Adquirir habilitats avançades en la gestió de campanyes de publicitat a Facebook i Instagram per promocionar productes i serveis.
 5. Estratègies de vendes i atenció al client amb whatsApp business: aprendre a utilitzar WhatsApp Business per implementar estratègies de vendes i proporcionar un servei d’atenció al client efectiu.
 6. Optimització per a motors de cerca (SEO): Posicionar l’empresa als motors de cerca mitjançant tècniques de SEO, augmentant la visibilitat en línia.
 7. Publicitat a Google Ads: Crear campanyes publicitàries efectives a Google Ads per generar trànsit i conversions ràpidament.
 8. Gestió de campanyes de correu electrònic màrqueting amb Mailchimp: Utilitzar Mailchimp de manera efectiva per dissenyar i executar campanyes de correu electrònic màrqueting.
 9. Anàlisi d’audiència amb Google Analytics: aprendre a analitzar i utilitzar les dades de Google Analytics per comprendre millor l’audiència i prendre decisions informades.
 1. Optimització de Google My Business: Millorar la visibilitat local de l’empresa a través de Google My Business, cosa que ajudarà a atraure clients locals.
 2. Gestió d’identitat digital i reputació en línia: Comprendre i gestionar la identitat digital de l’empresa i la seva reputació en línia.
 3. Escriptura persuasiva adaptada a mitjans digitals: Desenvolupar habilitats d’escriptura persuasiva per crear missatges efectius en línia.
 4. Planificació de social mitjana: Crear un pla estratègic per construir una comunitat en línia i augmentar l’engagement amb l’audiència a les xarxes socials.
 5. Màrqueting de continguts: Aprendre a crear contingut rellevant i valuós per atraure i retenir l’audiència.
 6. Explotació del potencial de LinkedIn (social selling): Aprofitar LinkedIn per al social selling i la generació d’oportunitats de negoci.
 7. Ús professional de xarxes socials: Planificar i gestionar de manera efectiva les xarxes socials per a promoció, publicitat i email màrqueting.
 8. Difusió, publicitat i email màrqueting en xarxes socials: Utilitzar les xarxes socials com a eines de difusió, publicitat i email màrqueting per assolir objectius empresarials.

Aquests objectius de formació ajudaran les empreses a desenvolupar una sòlida presència en línia, promoure els seus productes o serveis i assolir els seus objectius de màrqueting digital de manera efectiva.

Metodologia als nostres cursos de màrqueting en línia per a empreses

La nostra metodologia de formació en Màrqueting Online està dissenyada per proporcionar-te les habilitats i estratègies necessàries per destacar al món del màrqueting digital. Aquí et presentem els sis punts clau de la nostra metodologia:

1. Estratègies efectives a les xarxes socials

Comencem amb un enfocament en estratègies de xarxes socials. Els cursos d’Estratègia en Xarxes Socials t’ajudaran a entendre com crear contingut atractiu per a Instagram, com organitzar sorteigs i promocions a xarxes socials, i com utilitzar Business Manager de Facebook i Ecommerce per impulsar les teves estratègies en línia. Aprendràs a dissenyar i executar campanyes efectives a Facebook i Instagram.

2. Optimització per a motors de cerca (SEO)

El SEO és fonamental en el màrqueting digital. El nostre curs de “SEO” t’ensenyarà com posicionar la teva empresa als motors de cerca. Aprendràs a optimitzar el teu contingut per obtenir un millor rànquing a Google i augmentar la visibilitat del teu lloc web.

3. Publicitat a Google (Google Ads)

El nostre curs de “Google Ads” us proporcionarà les habilitats necessàries per crear campanyes de publicitat efectives a Google. Aprendreu a configurar i administrar campanyes d’anuncis per atraure trànsit qualificat al vostre lloc web.

4. Email màrqueting i analítica de dades

El correu electrònic màrqueting és una eina poderosa en el màrqueting digital. El nostre curs de “Mailchimp” t’ensenyarà com dissenyar i executar campanyes de correu electrònic màrqueting efectives. A més, el curs de Google Analytics us permetrà analitzar el comportament de la vostra audiència en línia i prendre decisions basades en dades.

5. Gestió de xarxes socials i reputació en línia

La gestió de xarxes socials és crucial a l’era digital. Els nostres cursos de “Identitat Digital i Reputació Online” i “Ús Professional de Xarxes Socials” us proporcionaran les habilitats necessàries per planificar, gestionar i difondre contingut en xarxes socials de manera efectiva. També aprendràs a mantenir una reputació en línia positiva per a la teva empresa.

6. Màrqueting de continguts i social selling

El contingut és clau en el màrqueting digital. A través de cursos com “Marketing de Continguts” i “LinkedIn”, t’ensenyarem com crear contingut persuasiu que atregui la teva audiència i com utilitzar LinkedIn per al social selling, impulsant les vendes a través d’aquesta plataforma.

Amb la nostra metodologia de formació en Màrqueting Online, estaràs preparat per desenvolupar estratègies efectives al món digital i augmentar la visibilitat i l’èxit del teu negoci en línia. Inscriu-te ara i comença el teu viatge cap a una carrera amb èxit en el màrqueting digital!

Beneficis de la nostra formació per a empreses

Més del 90% dels nostres clients repeteixen

+ 0
Anys d'experiència
0
Índex de satisfacció
+ 0 K
Alumnes formats
+ 0
Formadors
+ 0
Empreses formades
clientes-de-gesem

Més del 70% dels clients confien en nosaltres des de fa 10 anys o més

En què et podem ajudar?

  Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

  Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.