Close

Cursos de formació de Google Suite per a empreses

GESEM presenta una completa oferta de cursos de formació a Google Suite, dissenyats per potenciar l’eficiència i col·laboració a la teva empresa. El nostre compromís és oferir-vos les eines i coneixements necessaris per aprofitar al màxim les potents aplicacions de Google. Mantingues el teu equip actualitzat i preparat per enfrontar els desafiaments empresarials amb la nostra varietat de programes especialitzats a Google Suite. Confia en GESEM com el teu aliat per enfortir les habilitats digitals del teu equip i assolir un nivell de productivitat excepcional a l’era de la tecnologia.

Cursos destacats de Google Suiteper a empreses

curs-de-formacio-de-google-classroom-per-empreses-gesem

Curs per a empreses de Google Classroom

Imparteix i rep coneixement de forma efectiva i col·laborativa.

curs-de-formacio-de-google-web-designer-html5-per-empreses-gesem

Curs per a empreses de Google Web Designer

Disseny d´animacions i banners interactius HTML5.

curs-de-formacio-de-google-suite-per-empreses-gesem

Curs per a empreses de Google Suite

Programa en competències digitals.

Llista de tots els cursos de Google Suite per a empreses

Nivells de Dificultat

Nivel-de-Dificultad-Fácil

Inicial

Nivel-de-Dificultad-Medio

Mitjà

Nivel-de-Dificultad-Difícil

Avançat

Nivel-de-Dificultad-Completo

Complet

Modalitats

Modalidad-tipo-presencial

Presencial / Streaming

Modalidad-tipo-online-lila

E-Learning (online)

Modalidad-tipo-blended

Blended (mixt)

CURS

DESCRIPCIÓ

NIVELL

MODALITAT

LOGO-gmail

Gmail

Ús i gestió del correu

2 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-google-calendar

Calendar

Organització i temporalització

2 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-google-classroom

Google Classroom

Aula virtual

2 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
logo-google-drive

Drive

Gestión de contenidos. Trabajo colaborativo

8 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-google-sites

Google Sites

Crea llocs web fàcilment

4 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-Google-SketchUp

SketchUp

Modelat tridimensional

20 h

Niveles-Dificultad-Facil-Medio
Modalidad-Presencial
LOGO-google-web-designer

Google Web Designer

Disseny d’animacions i banners interactius HTML5

12 h

Niveles-Dificultad-Facil-Medio
Modalidad-Presencial
LOGO-google-web-designer

Google Web Designer

Disseny de pàgines web

12 h

Niveles-Dificultad-Facil-Medio
Modalidad-Presencial
logo-google-suite

G Suite

Programa en competències digitals

20 h

Niveles-Dificultad-Facil-Medio
Modalidad-Presencial

A GESEM, ens enorgulleix oferir formació de primera qualitat centrada a Google Suite i adaptada a les necessitats específiques de la teva empresa. Reconeixem que cada organització té requisits únics, per això ens dediquem a proporcionar solucions formatives personalitzades. Entenem plenament la importància de la capacitació contínua a l’entorn empresarial actual, on l’eficiència i la col·laboració són clau. És per això que facilitem l’accés a subvencions destinades a la formació empresarial, garantint que els nostres cursos siguin accessibles per a empreses de totes les mides.

La nostra àmplia experiència en l’àmbit de Google Suite ens dóna suport a l’elecció ideal per impulsar la productivitat i el coneixement digital a la vostra empresa. Aprofita aquesta oportunitat única i descobreix com la nostra formació a Google Suite pot portar el teu negoci cap a nous nivells dèxit. Contacta’ns ara i permet-nos ser el teu soci estratègic pel camí cap a l’excel·lència digital!

Objectius dels nostres cursos de Google Suite per a empreses

 1. Optimitzar la gestió de correu electrònic: Dominar les eines de Gmail per a una comunicació eficient i organitzada a l’entorn empresarial.
 2. Millorar la planificació i la gestió del temps: Aprendre a utilitzar Google Calendar per a una programació efectiva de tasques i esdeveniments.
 3. Facilitar l’ensenyament i la col·laboració en línia: Adquirir habilitats a Google Classroom per crear un entorn virtual d’aprenentatge i col·laboració.
 4. Potenciar la col·laboració i gestió de continguts: Desenvolupar competències a Google Drive per promoure el treball en equip i la gestió de documents de manera efectiva.
 5. Simplificar la creació de llocs web: Dominar Google Sites per crear fàcilment llocs web que reflecteixin la imatge de lempresa.
 1. Dominar el modelatge tridimensional: Adquirir habilitats avançades a SketchUp per a la creació de models tridimensionals per a projectes empresarials.
 2. Dissenyar animacions i interaccions a HTML5: Aprendre a utilitzar Google Web Designer per crear animacions i banners interactius a HTML5.
 3. Desenvolupar habilitats de disseny de pàgines web: Adquirir competències a Google Web Designer per dissenyar pàgines web professionals.
 4. Fomentar la competència digital a G Suite: Programar en competències digitals per aprofitar al màxim les eines de Google Suite.

Aquests objectius ajudaran les empreses a millorar la seva eficiència, col·laboració i presència en línia, aprofitant al màxim les eines de Google Suite.

Metodologia als nostres cursos de Google Suite per a empreses

1. Fonaments sòlids danàlisi de dades

Comencem amb una base sòlida als fonaments de l’anàlisi de dades. El nostre curs de “Introducció al Python” us proporcionarà les habilitats essencials de programació i manipulació de dades, mentre que altres cursos com “MySQL” i “Access” us ensenyaran a estructurar i analitzar dades de manera efectiva.

2. Eines de visualització de dades de darrera generació

Utilitzem eines de visualització de dades d’avantguarda als nostres cursos. “Microsoft Power BI” i “Google Data Studio” us permetran transformar dades en informes i visualitzacions interactives. Aprendràs a comunicar informació de manera efectiva ia prendre decisions basades en dades.

3. Enfocament pràctic i projectes reals

La nostra metodologia se centra en aplicar pràcticament conceptes d’anàlisi de dades. A través de projectes reals i exercicis pràctics, tindreu l’oportunitat de treballar amb conjunts de dades del món real. Això et permetrà desenvolupar habilitats pràctiques i construir un dossier de projectes significatius.

4. Professors experts i suport individualitzat

Comptem amb instructors altament qualificats i amb experiència al camp de Data Analytics. Ofereixen una guia experta al llarg del teu aprenentatge i estan disponibles per oferir suport individualitzat quan ho necessitis. El nostre objectiu és que et sentis recolzat en el teu camí cap al mestratge en anàlisi de dades.

5. Comunitat d’aprenentatge i col·laboració

Fomentem la col·laboració i aprenentatge entre companys. A través de projectes en equip i discussions en línia, tindreu l’oportunitat de compartir idees, resoldre problemes i aprendre d’altres estudiants. A més, us connectarem amb professionals del camp de Data Analytics per expandir la vostra xarxa i oportunitats de carrera.

6. Actualització contínua i adopció de tendències

El camp de Data Analytics està en evolució constant. Els nostres cursos no només us proporcionaran les habilitats actuals, sinó que també us mantindran actualitzat amb les últimes tendències i tecnologies en anàlisi de dades. Estaràs preparat per afrontar els desafiaments del món de les dades en canvi constant.

La nostra metodologia es basa en la pràctica, la participació activa i l’adaptació a les necessitats individuals. Durant tot el procés, comptareu amb la guia d’instructors experts que us ajudaran a aprofitar al màxim les eines de Google Suite ia aplicar els vostres coneixements en situacions reals.

Estem emocionats d’acompanyar-vos en el vostre viatge d’aprenentatge amb Google Suite! Hi ha alguna cosa més en què et pugui ajudar?

Beneficis de la nostra formació per a empreses

Més del 90% dels nostres clients repeteixen

+ 0
Anys d'experiència
0
Índex de satisfacció
+ 0 K
Alumnes formats
+ 0
Formadors
+ 0
Empreses formades
clientes-de-gesem

Més del 70% dels clients confien en nosaltres des de fa 10 anys o més

En què et podem ajudar?

  Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

  Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.