Close

Cursos de formació de Apple per a empreses

Cursos especialitzats en l’aprenentatge d’Apple i els seus dispositius, macOS i aplicacions clau com Keynote, Numbers, iMovie, iCloud i Pages per a la teva empresa.

Cursos destacats de Apple per a empreses

curso-formacion-DISPOSITIVOS-APPLE-SOPORTE-A-IOS,-MACOS,-IPADOS-para-empresas-miniatura

Dispositius Apple -> suport a iOS, macOS, iPadOS

Descobreix com optimitzar i resoldre problemes als dispositius Apple.

curso-de-formacion-en-DISPOSITIVOS-APPLE-desarrollo-y-gestion-para-empresas-miniatura

Dispositius Apple -> Desenvolupament i gestió

Submergeix-te en el món del desenvolupament i la gestió de dispositius Apple. Maximitza el potencial i l’eficiència.

curso-formacion-MACOS-apoyo-profesional-para-empresas-miniatura

macOS -> Suport Professional

Domina les eines per a un suport efectiu en entorns professionals de Mac.

Llista de tots els cursos de Apple per a empreses

Nivells de Dificultat

Nivel-de-Dificultad-Fácil

Inicial

Nivel-de-Dificultad-Medio

Mitjà

Nivel-de-Dificultad-Difícil

Avançat

Nivel-de-Dificultad-Completo

Complet

Modalitats

Modalidad-tipo-presencial

Presencial / Streaming

Modalidad-tipo-online-lila

E-Learning (online)

Modalidad-tipo-blended

Blended (mixt)

Cursos de Apple IT per a empreses

CURS

DESCRIPCIÓ

NIVELL

MODALITAT

LOGO-APPLE

Dispositius Apple

Soport a iOS, macOS, iPadOS

14 h

Niveles-Dificultad-Avanzado
Modalidad-Presencial
LOGO-APPLE

Dispositius Apple

Desenvolupament i gestió

13 h

Niveles-Dificultad-Avanzado
Modalidad-Presencial
LOGO-APPLE

macOS

Suport. Professional

21 h

Niveles-Dificultad-Avanzado
Modalidad-Presencial

Cursos de Apple usuaris per a empreses

CURS

DESCRIPCIÓ

NIVELL

MODALITAT

LOGO-KEYNOTE-APPLE

Keynote

Impactants presentacions amb estil Apple

4 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-NUMBERS-APPLE

Numbers

Full de càlcul per a usuaris de macOS, iOS, iPadOS

4 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-IMOVIE-APPLE

iMovie

Edició de vídeo per a tots els públics

4 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-PAGES-APPLE

Pages

Maqueta de forma àgil i professional

4 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-ICLOUD-APPLE

iCloud

Sincronitza i col·labora amb dispositius i usuaris Apple

4 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial

Confia en nosaltres per potenciar-ne el coneixement i aconseguir un creixement exitós en l’àmbit digital. Acompanyeu-nos cap a l’excel·lència! Els nostres cursos ofereixen habilitats i tècniques per aprofitar al màxim les eines dApple. Aprendran a utilitzar dispositius Apple eficientment, dominaran les aplicacions de macOS i seran experts en Keynote, Numbers, iMovie, iCloud i Pages. Prepara’ls per destacar a la productivitat digital.

Objectius dels nostres cursos d'Apple per a empreses

 1. Presentacions impactants amb keynote: Capacitar els usuaris per crear presentacions professionals amb estil Apple que comuniquin eficaçment idees i projectes.
 2. Gestió de dades amb numbers: Desenvolupar habilitats en l’ús de Numbers per a l’anàlisi i la gestió de dades a macOS, iOS i iPadOS.
 3. Edició de Vídeo amb iMovie: Permetre als usuaris crear i editar vídeos de manera senzilla i efectiva, cosa que facilitarà la comunicació visual de l’empresa.
 4. Sincronització i col·laboració amb iCloud: Ensenyar els usuaris a utilitzar iCloud per sincronitzar i col·laborar de manera eficient en tots els dispositius Apple.
 5. Maquetació professional amb Pages: Dotar als usuaris de les competències necessàries per crear documents de forma àgil i professional utilitzant Pages.
 6. Optimització de l’experiència de lusuari: Millorar l’experiència dels usuaris en dispositius Apple, per augmentar l’eficiència en el treball i la satisfacció de l’usuari.
 1. Augment de la productivitat: Ensenyar als usuaris a aprofitar al màxim les capacitats de macOS, iPadOS i iOS per millorar la productivitat a l’entorn empresarial.
 2. Integració de dispositius Apple a la feina diària: Facilitar la incorporació de dispositius Apple a les tasques quotidianes de treball, millorant així la fluïdesa de les operacions.
 3. Col·laboració eficient: Fomentar la col·laboració entre usuaris de dispositius Apple, cosa que millorarà la comunicació i la cooperació en projectes empresarials.
 4. Compliment de polítiques de seguretat: Educar els usuaris sobre les polítiques de seguretat i privadesa de l’empresa i com complir-les en dispositius Apple.
 5. Ús efectiu d’eines d’Apple: Aprofitar al màxim les aplicacions i les eines exclusives d’Apple per augmentar l’eficiència i la qualitat del treball.
 6. Adaptació a les actualitzacions tecnològiques: Mantenir els usuaris actualitzats amb les darreres innovacions d’Apple i garantir que estiguin preparats per a canvis tecnològics.

Aquests objectius de formació ajudaran les empreses a aprofitar al màxim els dispositius Apple ia garantir un entorn tecnològic eficient i segur.

Metodologia als nostres cursos d'Apple per a empreses

La nostra metodologia de formació a Apple IT i Apple Usuaris està dissenyada per brindar als professionals i usuaris d’Apple les habilitats i coneixements necessaris per aprofitar al màxim els dispositius i sistemes d’Apple. Aquí et presentem els sis punts clau de la nostra metodologia:

1. Fonaments de suport i gestió de dispositius Apple

Comencem amb un enfocament en els fonaments de suport i gestió de dispositius Apple. Els cursos de “Dispositius Apple” us proporcionaran les habilitats necessàries per brindar suport a iOS, macOS i iPadOS, així com per desenvolupar i gestionar aquests dispositius de manera eficient. Aprendràs a resoldre problemes comuns ia optimitzar-ne la configuració.

2. Especialització en suport macOS

El sistema operatiu macOS és essencial a l’entorn Apple. El nostre curs de “macOS Suport Professional” us ajudarà a dominar les tècniques de suport específiques per a macOS. Aprendràs a solucionar problemes, configurar sistemes i brindar assistència tècnica a usuaris de macOS.

3. Aplicacions Apple per a usuaris

Oferim cursos centrats en aplicacions Apple populars per a usuaris, com “Keynote”, “Numbers”, “iMovie”, “iCloud” i “Pages”. Aprendràs a utilitzar aquestes aplicacions de manera efectiva per crear presentacions impactants, fulls de càlcul, editar vídeos, sincronitzar dades i maquetar documents de manera professional.

4. Col·laboració i sincronització a l’ecosistema Apple

L’ecosistema d’Apple es basa en la col·laboració i la sincronització. El nostre curs d’iCloud t’ensenyarà com utilitzar aquesta plataforma per sincronitzar i col·laborar amb dispositius i usuaris d’Apple. Aprendràs a compartir dades de manera segura ia aprofitar al màxim les capacitats de l’iCloud.

5. Pràctica amb projectes i escenaris reals

Fomentem l’aprenentatge pràctic mitjançant projectes i escenaris de suport realistes. Durant els cursos, treballaràs en casos pràctics que t’ajudaran a aplicar els teus coneixements a situacions del món real. Això us permetrà desenvolupar habilitats pràctiques i estar preparat per resoldre problemes en l’entorn Apple.

6. Instructors certificats i suport continu

Comptem amb instructors certificats per Apple amb experiència al camp d’Apple IT i usuaris d’Apple. Et guiaran a través de cada curs i estaran disponibles per respondre les teves preguntes i proporcionar orientació experta. A més, oferim suport continu per assegurar-nos que segueixis aprenent i millorant les teves habilitats.

Amb la nostra metodologia de formació en Apple IT i Apple Usuaris, estaràs preparat per brindar suport eficient a l’entorn Apple i utilitzar les seves aplicacions i serveis de manera efectiva. Inscriu-te ara i comença el teu viatge cap a l’excel·lència al món Apple!

Beneficis de la nostra formació per a empreses

Més del 90% dels nostres clients repeteixen

+ 0
Anys d'experiència
0
Índex de satisfacció
+ 0 K
Alumnes formats
+ 0
Formadors
+ 0
Empreses formades
clientes-de-gesem

Més del 70% dels clients confien en nosaltres des de fa 10 anys o més

En què et podem ajudar?

  Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

  Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.