Close

Cursos de formació de ciberseguretat per a empreses

Enforteix la seguretat digital de la teva organització amb la nostra gamma de cursos de formació en ciberseguretat per a empreses. Fes que el teu equip sàpiga fer front a amenaces cibernètiques i salvaguardar la privadesa de les dades.

Cursos destacats de ciberseguretat per a empreses

CURSO-DE-FORMACION-EN-CIBERSEGURIDAD-EN-USUARIOS-PARA-EMPRESAS-MINIATURA

Curs per a empreses de Ciberseguretat per a usuaris

Analitza els riscos i aplica les pautes recomanades.

CURSO-DE-FORMACION-EN-CIBERSEGURIDAD-Y-PRIVACIDAD-PARA-EMPRESAS-MINIATURA

Curs per a empreses de Seguretat i Privadesa

Aprèn a gestionar la seguretat en entorns digitals.

CURSO-DE-FORMACION-EN-CIBERSEGURIDAD-MICROSOFT-365-PARA-EMPRESAS-MINIATURA

Curs per a empreses de Seguretat Microsoft 365

Seguretat en entorns col·laboratius.

Llista de tots els cursos de ciberseguretat per a empreses

Nivells de Dificultat

Nivel-de-Dificultad-Fácil

Inicial

Nivel-de-Dificultad-Medio

Mig

Nivel-de-Dificultad-Difícil

Avançat

Nivel-de-Dificultad-Completo

Complet

Modalitats

Modalidad-tipo-presencial

Presencial / Streaming

Modalidad-tipo-online-lila

E-Learning (online)

Modalidad-tipo-blended

Blended (mixt)

CURS

DESCRIPCIÓ

NIVELL

MODALITAT

LOGO-ciberseguridad-usuarios

Ciberseguretat per a usuaris

Analitza els riscos i aplica les pautes recomanades

4 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
Icono-ciberseguridad

Seguretat i Privacitat

Aprèn a gestionar la teva seguretat en entorns digitals

6 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-MICROSOFT-OFFICE-365

Seguretat Microsoft 365

Seguretat en entorns col·laboratius

4 h

Niveles-Dificultad-Fácil-medio
Modalidad-Presencial

A GESEM, la nostra prioritat és proporcionar una formació d’alta qualitat i totalment adaptada a les necessitats de seguretat de la teva empresa. Reconeixem que cada organització té desafiaments únics a l’àmbit de la ciberseguretat, i per això ens enfoquem a oferir solucions formatives personalitzades. Entenem la importància de mantenir-se al corrent de les darreres amenaces i vulnerabilitats a l’entorn digital en constant evolució. Per això, facilitem l’accés a subvencions destinades a la formació empresarial, assegurant que els nostres cursos siguin accessibles per a empreses de totes les mides.
La nostra àmplia experiència en el camp de la ciberseguretat ens dóna suport com l’elecció ideal per enfortir la seguretat i la privadesa de la teva empresa en el món digital. Aprofita aquesta oportunitat única i descobreix com la nostra formació en ciberseguretat pot portar el teu negoci cap a un entorn digital més segur i protegit. Contacta’ns ara i deixa’ns ser el teu aliat estratègic a la defensa contra les amenaces cibernètiques!

Objectius dels nostres cursos de ciberseguretat per a empreses

 1. Conscienciació sobre ciberseguretat: Educar els empleats sobre els riscos cibernètics i la importància de la seguretat digital a l’entorn empresarial.
 2. Identificació i anàlisi de riscos: Capacitar els participants per identificar possibles amenaces cibernètiques i analitzar els riscos associats.
 3. Aplicació de pautes recomanades: Ensenyar els usuaris a aplicar les millors pràctiques i pautes recomanades per protegir els seus sistemes i dades.
 4. Gestió de la seguretat personal: Dotar els participants de les habilitats necessàries per gestionar la pròpia seguretat en entorns digitals, protegint la seva informació personal i professional.
 5. Seguretat en entorns digitals: Proporcionar coneixements i tècniques per mantenir la seguretat i la privadesa en plataformes i serveis en línia.
 6. Protecció de dades sensibles: Ensenyar els empleats a salvaguardar la informació sensible i confidencial de l’empresa, evitant filtracions i fuites de dades.
 7. Ús segur de microsoft 365: Familiaritzar els usuaris amb les mesures de seguretat específiques de Microsoft 365, incloent la protecció de correus electrònics i documents col·laboratius.
 8. Prevenció d’amenaces en entorns col·laboratius: Aprendre a identificar i prevenir amenaces cibernètiques en entorns col·laboratius, com ara Microsoft Teams i SharePoint.
 1. Resiliència en cas d’atacs: Desenvolupar estratègies per a la recuperació i la mitigació de riscos en cas d’un ciberatac o incident de seguretat.
 2. Manteniment d’actualitzacions de seguretat: Assegureu-vos que els sistemes i programari estiguin sempre actualitzats amb les darreres correccions de seguretat.
 3. Educació continua en ciberseguretat: Fomentar una cultura d’aprenentatge constant a ciberseguretat per mantenir-se al dia amb les noves amenaces i solucions.
 4. Col·laboració en seguretat: Promoure la col·laboració entre departaments i empleats per enfortir les mesures de seguretat a tota l’organització.
 5. Compliment de normatives i regulacions: Assegureu-vos que l’empresa compleix les normatives i regulacions relacionades amb la seguretat de dades i la privadesa.
 6. Avaluació de rendiment en ciberseguretat: Establir mètriques i procediments davaluació per mesurar i millorar el rendiment en matèria de ciberseguretat.
 7. Planificació de resposta a incidents: Desenvolupar plans de resposta a incidents que permetin una acció ràpida i efectiva en cas de violació de seguretat.

Aquests objectius de formació ajudaran les empreses a enfortir la seva postura en ciberseguretat, protegir els seus actius digitals i garantir la continuïtat de les seves operacions en un entorn cada cop més digital i amenaçador.

Metodologia als nostres cursos de ciberseguretat per a empreses

La nostra metodologia de formació en Ciberseguretat està dissenyada per proporcionar-te les habilitats i el coneixement necessaris per protegir els teus actius digitals i mantenir la seguretat en entorns en línia. Aquí et presentem els sis punts clau de la nostra metodologia:

1. Conscienciació i prevenció de riscos cibernètics

Comencem amb una sòlida base en conscienciació i prevenció de riscos cibernètics. El curs “Ciberseguretat per a usuaris” us ajudarà a identificar i analitzar els riscos cibernètics comuns. Aprendràs a aplicar les pautes recomanades per mantenir la seguretat en línia i protegir les dades personals i professionals.

2. Gestió de la seguretat i privadesa

La seguretat i la privadesa són fonamentals en el món digital. El nostre curs “Seguretat i Privadesa” et proporcionarà les habilitats necessàries per gestionar la teva seguretat en entorns digitals. Aprendràs a protegir la teva informació personal, evitar amenaces i mantenir la privadesa en línia.

3. Seguretat en entorns col·laboratius

La col·laboració en línia és essencial actualment. El curs “Seguretat Microsoft 365” s’enfoca a la seguretat en entorns col·laboratius, especialment a la plataforma Microsoft 365. Aprendràs a protegir les dades i les comunicacions en aquests entorns, assegurant que la teva organització treballi de manera segura i eficient.

4. Exercicis pràctics i simulacions d’amenaces

Fomentem l’aprenentatge pràctic mitjançant exercicis i simulacions d’amenaces. Durant el curs, enfrontaràs situacions de ciberseguretat del món real i aprendràs a respondre adequadament. Això us permetrà desenvolupar habilitats pràctiques i estar preparat per a situacions d’amenaça cibernètica.

5. Instructors amb experiència en ciberseguretat

Comptem amb instructors amb experiència al camp de la ciberseguretat. Et guiaran a través de cada curs, compartint el seu coneixement i experiència en la detecció i la prevenció d’amenaces cibernètiques. Estan disponibles per respondre les teves preguntes i proporcionar orientació experta.

6. Actualització contínua i conscienciació cibernètica

La ciberseguretat és un camp en constant evolució. La nostra formació no només s’enfoca a les amenaces actuals, sinó que també et mantindrà al dia amb les darreres tendències i tècniques de seguretat. Fomentem la conscienciació cibernètica i us ajudem a mantenir una postura de seguretat proactiva.

Amb la nostra metodologia de formació a Ciberseguretat, estaràs preparat per protegir els teus actius digitals i mantenir la seguretat en entorns en línia. Inscriu-t’hi ara i comença el teu viatge cap a una carrera en ciberseguretat!

Beneficis de la nostra formació per a empreses

Més del 90% dels nostres clients repeteixen

+ 0
Anys d'experiència
0
Índex de satisfacció
+ 0 K
Alumnes formats
+ 0
Formadors
+ 0
Empreses formades
clientes-de-gesem

Més del 70% dels clients confien en nosaltres des de fa 10 anys o més

En què et podem ajudar?

  Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

  Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.