Close

Cursos de formació de disseny web per a empreses

GESEM t’ofereix una àmplia gamma de cursos de formació en Disseny Web, dissenyats per impulsar les teves habilitats i coneixements a l’emocionant món del disseny web. Estigues actualitzat i domina les eines essencials per crear llocs web atractius i funcionals amb la nostra variada selecció de programes especialitzats. Confia en GESEM com el teu soci a la recerca de l’èxit en l’àmbit del disseny web.

Cursos destacats de disseny web per a empreses

curs-de-formacio-de-html5-per-disseny-web-per-empreses-gesem

Curs per a empreses de HTML 5

Aprèn lestructura del contingut dun lloc web.

curs-de-formacio-de-css3-para-disseny-web-per-empreses-gesem

Curs per a empreses de CSS3

La representació gràfica de la web.

curs-de-formacio-de-wordpress-disseny-web-per-empreses-gesem

Curs per a empreses de WordPress

Crear pàgines web amb el CMS líder.

Llista de tots els cursos de disseny web per a empreses

Nivells de Dificultat

Nivel-de-Dificultad-Fácil

Inicial

Nivel-de-Dificultad-Medio

Mitjà

Nivel-de-Dificultad-Difícil

Avançat

Nivel-de-Dificultad-Completo

Complet

Modalitats

Modalidad-tipo-presencial

Presencial / Streaming

Modalidad-tipo-online-lila

E-Learning (online)

Modalidad-tipo-blended

Blended (mixt)

CURS

DESCRIPCIÓ

NIVELL

MODALITAT

logo-html-5

HTML 5

Apreneu l’estructura del contingut d’un lloc web

20 h

Niveles-Dificultad-Facil-Dificil
Modalidad-Presencial
logo-css-3

CSS3

La representació gràfica de la web

10 h

Niveles-Dificultad-Fácil-Avanzado
Modalidad-Presencial
LOGO-Javascript

JavaScript

Afegeix moviments i efectes a la web

20 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
logo-wordpress

WordPress

Crear pàgines web amb el CMS líder

20 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
logo-wordpress

WordPress

Personalització de plantilles i estils. Botiga en línia. SEO

20 h

Niveles-Dificultad-Facil-Medio
Modalidad-Presencial
logo-wordpress

WordPress

Coneix-ho tot sobre el CMS

40 h

Niveles-Dificultad-Fácil-Avanzado-Completo
Modalidad-Presencial
logo-web-3

Metavers i Web 3.0

Metavers i Web 3.0…

4 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
icono-accesibilidad-web

Accessibilitat Web

Aprèn a crear pàgines web accessibles

3 h

Niveles-Dificultad-Facil-Medio
Modalidad-Presencial
LOGO-google-web-designer

Google Web Designer

Disseny d’animacions i banners interactius HTML5

12 h

Niveles-Dificultad-Facil-Medio
Modalidad-Presencial
LOGO-google-web-designer

Google Web Designer

Disseny de pàgines web

12 h

Niveles-Dificultad-Facil-Medio
Modalidad-Presencial

A GESEM, la nostra missió és oferir-vos una formació d’alta qualitat centrada en el disseny web i adaptada a les vostres necessitats específiques. Reconeixem que cada aspirant és únic, per la qual cosa ens esforcem per oferir solucions formatives personalitzades. Comprenem la importància de mantenir-se al dia en un camp tan dinàmic com el disseny web. És per això que facilitem l’accés a subvencions destinades a la formació, garantint que els nostres cursos estiguin disponibles per a tots els interessats, sense importar-ne el nivell d’experiència.

La nostra àmplia experiència en l’àmbit del disseny web ens dóna suport com a elecció ideal per potenciar les teves habilitats i portar la teva carrera al següent nivell. Aprofita aquesta oportunitat única i descobreix com la nostra formació en disseny web et pot obrir les portes a un emocionant futur en aquest camp en constant evolució. Contacta’ns ara i permet que siguem el teu aliat en el camí cap al mestratge en disseny web!

Objectius dels nostres cursos de disseny web per a empreses

 1. Dominar lestructura web: Aprendre a crear i organitzar lestructura dun lloc web utilitzant HTML5 per garantir una base sòlida.
 2. Perfeccionar l’estètica web: Desenvolupar habilitats de disseny gràfic web utilitzant CSS3 per assolir una representació visual atractiva i efectiva.
 3. Enriquir la interactivitat: Adquirir coneixements a JavaScript per afegir interaccions i efectes a les pàgines web, millorant l’experiència de l’usuari.
 4. Potenciar la presència en línia: Utilitzar WordPress per crear pàgines web i aprofitar el seu lideratge com a CMS, incloent la creació de botigues en línia i optimització SEO.
 5. Convertir-se en expert en WordPress: Aprofundir en el coneixement del CMS WordPress a través d’un curs intensiu de 40 hores.
 6. Explorar el futur d’Internet: Comprendre els conceptes de Metaverso i Web 3.0 per preparar-se per a les properes tendències a la web.
 7. Prioritzar l’accessibilitat web: Aprendre a crear llocs web accessibles en un curs de 3 hores, garantint que tots els usuaris hi puguin interactuar.
 8. Dissenyar animacions interactives: Utilitzar Google Web Designer per dissenyar animacions i banners HTML5 interactius en un curs de 12 hores.
 9. Desenvolupar pàgines web impactants: Aprendre a dissenyar pàgines web efectives amb Google Web Designer.
 10. Integrar el disseny a la identitat visual: Aplicar els principis del disseny web per enfortir la identitat visual de l’empresa i destacar al mercat.
 1. Mantenir-se a l’avantguarda del disseny: Mantenir-se actualitzat amb les darreres tendències de disseny web per garantir projectes moderns i atractius.
 2. Millorar l’experiència de l’usuari: Desenvolupar llocs web intuïtius i agradables que augmentin la comoditat i la satisfacció dels usuaris.
 3. Impulsar la conversió de vendes: Descobrir com el disseny estratègic pot influir en les decisions de compra i augmentar les taxes de conversió en línia.
 4. Destacar a les xarxes socials: Aprendre a crear contingut web visualment atractiu que es comparteixi àmpliament en plataformes socials, augmentant la visibilitat de la marca.
 5. Fomentar la innovació visual: Experimentar amb noves tècniques de disseny web per portar la creativitat de lempresa a nivells innovadors.
 6. Convertir-se en un referent en disseny web: Destacar com a líder en disseny web dins de la indústria, i és reconegut per propostes visuals innovadores.
 7. Augmentar el professionalisme del disseny: Elevar la qualitat i el professionalisme dels dissenys web per guanyar la confiança de clients i socis comercials.
 8. Desenvolupar un equip intern de disseny: Capacitar els empleats perquè puguin generar internament dissenys web d’alta qualitat, estalviant temps i recursos.
 9. Mantenir la coherència visual: Aprendre a mantenir una identitat visual coherent en línia per enfortir la presència de lempresa.
 10. Obtenir un retorn dinversió en disseny: Convertir el disseny web en una inversió rendible en generar materials que generin resultats mesurables i duradors.

Aquests objectius ajudaran els participants a adquirir les habilitats necessàries i assolir un impacte positiu en el disseny web de les seves empreses.

Metodologia als nostres cursos de disseny web per a empreses

 1. Planificació i objectius clars
  Abans de començar cada curs, estableix els teus objectius i objectius clars. Defineix quines habilitats específiques vols adquirir en finalitzar el curs. Això us ajudarà a mantenir la motivació i la direcció durant tot el procés d’aprenentatge.
 2. Aprèn els fonaments teòrics
  Dedica les primeres hores de cada curs a comprendre els conceptes fonamentals. En el cas dHTML5, comprèn lestructura del contingut web. Amb CSS3, enfoca’t en la representació gràfica i el disseny. Per JavaScript, estudia com afegir interactivitat i efectes.
 3. Pràctica activa i projectes personals
  La pràctica és essencial en el disseny web. Aplica allò que aprens en projectes personals. Creeu pàgines web simples per aplicar els vostres coneixements i experimentar. Això us ajudarà a consolidar les vostres habilitats ia enfrontar-vos a desafiaments del món real.
 1. Avaluació continua
  Realitza avaluacions periòdiques per mesurar el teu progrés. Completa exercicis i desafiaments proposats pel curs, i cerca retroalimentació d’instructors o companys. Identifica àrees on necessites millorar i hi treballa.
 2. Especialització en WordPress
  Per als cursos relacionats amb WordPress, divideix el teu temps en la creació de pàgines web amb el CMS líder i la seva personalització, incloent la creació de botigues en línia i loptimització per a motors de cerca (SEO). Dedica un temps significatiu a cada aspecte per dominar les diverses capacitats de WordPress.
 3. Explora temes avançats i tendències futures
  Dedica temps a cursos curts sobre temes avançats com Metavers i Web 3.0 per mantenir-te actualitzat sobre les tendències emergents a la indústria. També apreneu sobre l’accessibilitat web i la creació de pàgines web accessibles, així com el disseny d’animacions i banners interactius HTML5 amb Google Web Designer.

Recordeu que l’aprenentatge continu és clau en el disseny web, ja que la tecnologia i les tendències evolucionen constantment. Mantingues una mentalitat oberta per explorar noves eines i tècniques a mesura que avances en la teva carrera de disseny web. Bona sort en els teus estudis a Gesem!

Beneficis de la nostra formació per a empreses

Més del 90% dels nostres clients repeteixen

+ 0
Anys d'experiència
0
Índex de satisfacció
+ 0 K
Alumnes formats
+ 0
Formadors
+ 0
Empreses formades
clientes-de-gesem

Més del 70% dels clients confien en nosaltres des de fa 10 anys o més

En què et podem ajudar?

  Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

  Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.