Close

Cursos de formació de data analytics per a empreses

Potencia les capacitats analítiques del teu equip i ajuda’l a convertir dades en decisions estratègiques amb la nostra àmplia oferta de cursos de formació a Data Analytics.

Cursos destacats de data analytics per a empreses

curso-de-formacion-mysql-para-empresas-gesem

Curs per a empreses de MySQL

Formació a la base de dades líder per impulsar les teves habilitats analítiques.

curso-de-formacion-microsoft-power-bi-para-empresas-gesem

Curs per a empreses de Microsoft Power BI

Potencia les teves habilitats danàlisi i visualització de dades.

curso-de-formacion-microsoft-access-para-empresas-gesem

Curs per a empreses de Microsoft Access

Converteix dades en resums i indicadors.

Llista de tots els cursos de Data Analytics per a empreses

Nivells de Dificultat

Nivel-de-Dificultad-Fácil

Inicial

Nivel-de-Dificultad-Medio

Medio

Nivel-de-Dificultad-Difícil

Avançat

Nivel-de-Dificultad-Completo

Complet

Modalitats

Modalidad-tipo-presencial

Presencial / Streaming

Modalidad-tipo-online-lila

E-Learning (online)

Modalidad-tipo-blended

Blended (mixt)

CURS

DESCRIPCIÓ

NIVELL

MODALITAT

LOGO-power-bi

Microsoft Power BI

Converteix dades en conclusions

22 h

Niveles-Dificultad-Fácil
3-modalidades-gesem
LOGO-python

Introducció al Python

Converteix dades en conclusions…

20 h

Niveles-Dificultad-Fácil-Avanzado
Modalidad-Presencial
LOGO-my-sql

MySQL

Anàlisi de dades

20 h

Niveles-Dificultad-Fácil-Avanzado
Modalidad-Presencial
LOGO-access

Access

Explotació de dades per obtenir resums i indicadors

20 h

Niveles-Dificultad-Fácil-Avanzado
3-modalidades-gesem
LOGO Google Data Studio

Google Data Studio

Presenta i analitza les dades de manera atractiva

4 h

Niveles-Dificultad-Fácil-Avanzado
Modalidad-Presencial

A GESEM, la nostra missió és proporcionar una formació d’alta qualitat a Data Analytics, adaptada a les necessitats específiques de la teva empresa. Reconeixem que cada organització maneja dades úniques, per la qual cosa ens enfoquem a oferir solucions formatives personalitzades. Entenem la importància de la presa de decisions informades a l’entorn empresarial actual, on les dades són l’actiu més valuós. Per això, facilitem l’accés a subvencions destinades a la formació empresarial, garantint que els nostres cursos siguin accessibles per a empreses de totes les mides.

La nostra àmplia experiència al camp del Data Analytics ens dóna suport com l’elecció ideal per enfortir la capacitat analítica de la teva empresa. Aprofita aquesta oportunitat única i descobreix com la nostra formació a Microsoft Power BI, Python, MySQL, Access i Google Data Studio pot impulsar l’eficiència del teu equip i permetre’t prendre decisions informades i estratègiques. Contacta’ns ara i deixa’ns ser el teu aliat estratègic al món de l’anàlisi de dades!

Objectius dels nostres cursos de data analytics per a empreses

Objectius de Formació en Data Analytics per a Empreses:

 1. Domini de Microsoft Power BI: Capacitar els participants per utilitzar Microsoft Power BI i convertir dades en conclusions sòlides per a la presa de decisions empresarials.
 2. Introducció a Python per a aplicacions empresarials: Aprendre els fonaments de Python i com construir webapps i aplicacions empresarials per analitzar dades.
 1. Anàlisi de dades amb MySQL: Desenvolupar competències en l’anàlisi de dades utilitzant MySQL com a eina principal.
 2. Explotació de dades amb Access: Aprendre a utilitzar Access per extreure informació clau i generar resums i indicadors de dades empresarials.
 3. Presentació atractiva de dades amb Google Data Studio: Dominar Google Data Studio per presentar i analitzar dades de manera visual i atractiva.

Objectius Específics:

 1. Visualització de dades efectiva: Adquirir habilitats per crear visualitzacions de dades efectives que facilitin la comprensió i la comunicació d’informació.
 2. Anàlisi de tendències: Aprendre a identificar i analitzar tendències en les dades, cosa que permet a l’empresa anticipar canvis i prendre decisions proactives.
 3. Segmentació d’audiència: utilitzar anàlisis de dades per segmentar l’audiència i personalitzar estratègies de màrqueting i comunicació.
 4. Optimització de processos empresarials: Aplicar lanàlisi de dades per identificar àrees de millora en els processos empresarials i optimitzar leficiència operativa.
 5. Predicció i pronòstic: Desenvolupar models de predicció i pronòstic basats en dades històriques per prendre decisions informades sobre el futur del negoci.
 1. Predicció i pronòstic: Desenvolupar models de predicció i pronòstic basats en dades històriques per prendre decisions informades sobre el futur del negoci.
 2. Presa de decisions basada en dades: Promoure una cultura de presa de decisions basada en dades a l’empresa, on les decisions es recolzin amb evidència analítica.
 3. Seguretat de dades: Comprendre la importància de la seguretat de dades en lanàlisi i la manipulació dinformació empresarial i adoptar pràctiques segures.
 4. Integració d’eines d’anàlisi: Integrar eficaçment les eines d’anàlisi de dades als processos empresarials existents.
 5. Capacitació contínua: Fomentar l’aprenentatge continu en el camp de l’anàlisi de dades per mantenir-se actualitzat amb les darreres tendències i tecnologies.
 6. Generació d’informes executius: Aprendre a crear informes executius clars i concisos que resumeixin les troballes i les recomanacions derivades de l’anàlisi de dades.

Aquests objectius de formació a Data Analytics ajudaran les empreses a aprofitar al màxim les seves dades, prendre decisions més informades i obtenir avantatges competitius en un entorn empresarial cada cop més impulsat per les dades.

Metodologia als nostres cursos de data analytics per a empreses

La nostra metodologia de formació a Data Analytics està dissenyada per brindar-te les habilitats i coneixements necessaris per convertir-te en un analista de dades competent i efectiu. Aquí et presentem els sis punts clau de la nostra metodologia:

1. Fonaments sòlids danàlisi de dades

Comencem amb una base sòlida als fonaments de l’anàlisi de dades. El nostre curs de “Introducció al Python” us proporcionarà les habilitats essencials de programació i manipulació de dades, mentre que altres cursos com “MySQL” i “Access” us ensenyaran a estructurar i analitzar dades de manera efectiva.

2. Eines de visualització de dades de darrera generació

Utilitzem eines de visualització de dades d’avantguarda als nostres cursos. “Microsoft Power BI” i “Google Data Studio” us permetran transformar dades en informes i visualitzacions interactives. Aprendràs a comunicar informació de manera efectiva ia prendre decisions basades en dades.

3. Enfocament pràctic i projectes reals

La nostra metodologia se centra en aplicar pràcticament conceptes d’anàlisi de dades. A través de projectes reals i exercicis pràctics, tindreu l’oportunitat de treballar amb conjunts de dades del món real. Això et permetrà desenvolupar habilitats pràctiques i construir un dossier de projectes significatius.

4. Professors experts i suport individualitzat

Comptem amb instructors altament qualificats i amb experiència al camp de Data Analytics. Ofereixen una guia experta al llarg del teu aprenentatge i estan disponibles per oferir suport individualitzat quan ho necessitis. El nostre objectiu és que et sentis recolzat en el teu camí cap al mestratge en anàlisi de dades.

5. Comunitat d’aprenentatge i col·laboració

Fomentem la col·laboració i aprenentatge entre companys. A través de projectes en equip i discussions en línia, tindreu l’oportunitat de compartir idees, resoldre problemes i aprendre d’altres estudiants. A més, us connectarem amb professionals del camp de Data Analytics per expandir la vostra xarxa i oportunitats de carrera.

6. Actualització contínua i adopció de tendències

El camp de Data Analytics està en evolució constant. Els nostres cursos no només us proporcionaran les habilitats actuals, sinó que també us mantindran actualitzat amb les últimes tendències i tecnologies en anàlisi de dades. Estaràs preparat per afrontar els desafiaments del món de les dades en canvi constant.

Amb la nostra metodologia de formació a Data Analytics, estaràs preparat per aprofitar al màxim les oportunitats al món de l’anàlisi de dades. Inscriu-t’hi ara i comença el teu viatge cap a una carrera emocionant en l’anàlisi i la interpretació de dades!

Beneficis de la nostra formació per a empreses

Més del 90% dels nostres clients repeteixen

+ 0
Anys d'experiència
0
Índex de satisfacció
+ 0 K
Alumnes formats
+ 0
Formadors
+ 0
Empreses formades
clientes-de-gesem

Més del 70% dels clients confien en nosaltres des de fa 10 anys o més

En què et podem ajudar?

  Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

  Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.