Close

Cursos de formació de programació per a Empreses

Porta els projectes tecnològics de la teva empresa al següent nivell amb els nostres cursos de formació en programació. Potencia les habilitats de desenvolupament del teu equip i converteix idees en aplicacions funcionals.

Cursos destacats de programació per a empreses

curso-de-formacion-de-power-apps-para-empresas-gesem

Curs per a empreses de Power Apps

Crear aplicacions sense programar.

curso-de-formacion-de-javascript-para-empresas-gesem

Curs per a empreses de Javascript

Per a programadors.

curso-de-formacion-de-sql-para-empresas-gesem

Curs per a empreses de SQL

Estructura de BBDD.

Llista de tots els cursos de programació per a empreses

Nivells de Dificultat

Nivel-de-Dificultad-Fácil

Inicial

Nivel-de-Dificultad-Medio

Mig

Nivel-de-Dificultad-Difícil

Avançat

Nivel-de-Dificultad-Completo

Complet

Modalitats

Modalidad-tipo-presencial

Presencial / Streaming

Modalidad-tipo-online-lila

E-Learning (online)

Modalidad-tipo-blended

Blended (mixt)

CURS

DESCRIPCIÓ

NIVELL

MODALITAT

LOGO-MICROSOFT-POWERAPPS

Power Apps

Crear aplicacions sense programar

10 h

Niveles-Dificultad-Fácil-medio
Modalidad-Presencial
LOGO-python

Phyton

Construeix webapps i aplicacions empresarials

20 h

Niveles-Dificultad-Fácil-medio
Modalidad-Presencial
LOGO-swift

Swift

Desenvolupa Apps per a entorn Apple

30 h

Niveles-Dificultad-Fácil-medio
Modalidad-Presencial
LOGO-Javascript

Javascript

Per a programadors

30 h

Niveles-Dificultad-Fácil-medio
Modalidad-Presencial
ICONO-SQL

SQL

Estructura de BBDD

20 h

Niveles-Dificultad-Fácil-medio
Modalidad-Presencial
ICONO-PROGRAMACION

Introducció a la programació

Conceptes comuns

10 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
ICONO-PROGRAMACION-POO

Introducció a la programació

POO

10 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-PHP

PHP

Crear llocs web dinàmics

20 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-SCRUM

Scrum

Introducció al desenvolupament àgil de programari

20 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial
LOGO-VISUAL-BASIC-FOR-APPLICATIONS

Visual Basic for Applications

Automatització de processos

10 h

Niveles-Dificultad-Fácil
Modalidad-Presencial

A GESEM, la nostra missió és oferir formació d’alta qualitat en programació, adaptada a les necessitats específiques de cada empresa. Entenem que cada projecte de desenvolupament és únic, per la qual cosa ens enfoquem a oferir solucions formatives personalitzades. Reconeixem la importància de dominar diverses tecnologies i llenguatges de programació a l’entorn empresarial actual. Per això, facilitem l’accés a subvencions destinades a la formació empresarial, garantint que els nostres cursos siguin accessibles per a empreses de totes les mides.

La nostra àmplia experiència en el camp de la programació ens dóna suport com a elecció ideal per enfortir les habilitats de desenvolupament del teu equip. Aprofita aquesta oportunitat única i descobreix com la nostra formació a Power Apps, Python, Swift, Javascript, SQL, PHP, Scrum i Visual Basic for Applications pot impulsar l’eficiència i la creativitat del teu equip de desenvolupament. Contacta’ns ara i deixa’ns ser el teu aliat estratègic al món de la programació!

Objectius dels nostres cursos de programació per a empreses

Objectius de Formació en Programació per a Empreses:

 1. Creació d’aplicacions sense programar amb Power Apps: Capacitar els participants per crear aplicacions empresarials sense necessitat de programació, agilitzant el desenvolupament de solucions internes.
 2. Desenvolupament d’aplicacions web i empresarials amb Python: Aprendre a utilitzar Python per construir aplicacions web i empresarials, aprofitant-ne la versatilitat i la facilitat d’ús.
 3. Desenvolupament d’aplicacions per a entorn Apple amb Swift: Dominar Swift per al desenvolupament d’aplicacions mòbils i empresarials a entorns Apple.
 4. Programació avançada amb JavaScript: Adquirir habilitats avançades en JavaScript per al desenvolupament web i empresarial.
 5. Gestió de bases de dades amb SQL: Aprendre a dissenyar i gestionar estructures de bases de dades utilitzant SQL.
 6. Introducció a la programació: Establir una base sòlida en els conceptes comuns de programació per a tots els empleats, fins i tot aquells sense experiència prèvia.
 7. Programació orientada a objectes (POO): Comprendre i aplicar els principis de la programació orientada a objectes en el desenvolupament de programari.
 8. Creació de llocs web dinàmics amb PHP: Utilitzar PHP per crear llocs web dinàmics i aplicacions web interactives.
 9. Desenvolupament àgil de programari amb scrum: Introduir els empleats en la metodologia de desenvolupament àgil de programari Scrum, millorant l’eficiència i la col·laboració en projectes de programació.
 10. Automatització de processos amb visual basic for applications (VBA): Aprendre a automatitzar tasques i processos empresarials utilitzant VBA en aplicacions de Microsoft Office.

Objectius Específics:

 1. Domini de les eines de desenvolupament: Familiaritzar els participants amb les eines de desenvolupament rellevants, com ara entorns de desenvolupament integrats (IDE) i sistemes de control de versions.
 2. Resolució de problemes de programació: Desenvolupar l’habilitat de resoldre problemes de programació de manera efectiva i eficient.
 3. Seguretat en desenvolupament de programari: Comprendre i aplicar pràctiques de seguretat en el desenvolupament de programari per protegir les dades i els sistemes empresarials.
 4. Col·laboració en desenvolupament de programari: Fomentar la col·laboració entre equips de desenvolupament i altres departaments per aconseguir un lliurament exitós de projectes.
 5. Qualitat del codi i proves: Ensenyar a escriure codi net i fer proves de qualitat per garantir aplicacions fiables i funcionals.
 6. Manteniment i actualització de programari: Capacitar els participants en la gestió i actualització contínua de programari empresarial.
 7. Desenvolupament d’aplicacions específiques: Adaptar la formació per satisfer les necessitats específiques de desenvolupament d’aplicacions de l’empresa.
 8. Innovació en desenvolupament de programari: Fomentar la innovació i l’exploració de noves tecnologies i enfocaments al desenvolupament de programari.

Aquests objectius de formació en programació ajudaran les empreses a desenvolupar competències clau en els seus empleats, adaptar-se a les últimes tendències tecnològiques i millorar-ne l’eficiència i la productivitat en un entorn empresarial en constant evolució.

Metodologia als nostres cursos de programació per a empreses

A Gesém, comprenem que la programació és una habilitat fonamental a l’era digital actual. La nostra metodologia de formació està dissenyada per proporcionar-te les habilitats necessàries i permetre’t prosperar al món de la tecnologia i el desenvolupament de programari.

1. Aprenentatge basat en projectes

El nostre enfocament principal és laprenentatge basat en projectes. Creiem que la millor manera d aprendre a programar és a través de la pràctica. Cada curs s’estructura al voltant de projectes pràctics que et desafiaran a aplicar allò que aprens en situacions del món real. Treballaràs en projectes des del primer dia, cosa que et permetrà desenvolupar habilitats pràctiques i construir un portafoli impressionant.

2. Varietat de llenguatges i eines

Oferim una àmplia varietat de cursos que cobreixen diferents llenguatges de programació i eines. Des de Python per al desenvolupament web fins a Swift per a aplicacions d’Apple, us proporcionem una base sòlida en múltiples àrees de programació. Això permet diversificar les teves habilitats i explorar diferents camps dins de la programació.

3. Enfocament pràctic

Els nostres instructors són experts en la indústria amb experiència pràctica en el desenvolupament de programari. Aprendràs de professionals que han treballat en projectes reals i que comparteixen el teu coneixement i experiència amb tu. Les classes són plenes d’exemples del món real i exercicis pràctics que us ajudaran a comprendre els conceptes de programació de manera efectiva.

4. Flexibilitat i adaptabilitat

Reconeixem que cada estudiant té el propi ritme d’aprenentatge i necessitats individuals. Oferim opcions flexibles d’aprenentatge, ja sigui que prefereixis classes en línia en temps real o l’aprenentatge al teu ritme. Podeu triar el format que millor s’adapti al vostre estil de vida i compromisos.

5. Col·laboració i networking

Fomentem un ambient daprenentatge col·laboratiu. A través de projectes en equip i oportunitats per col·laborar amb els teus companys, aprendràs a treballar conjuntament, resoldre problemes de manera efectiva i adquiriràs habilitats de comunicació importants. A més, tindràs accés a una xarxa de companys i professionals que et poden ajudar a la teva carrera.

6. Actualització contínua

El món de la programació està en evolució constant. Els nostres cursos no només se centren en els fonaments, sinó que també et mantenen actualitzat amb les darreres tendències i tecnologies. Et proporcionem les eines i el coneixement necessaris per mantenir-te rellevant en un camp en canvi constant.

El teu viatge cap a una carrera amb èxit en programació comença aquí. Uneix-te als nostres cursos i descobreix com la nostra metodologia de formació pot potenciar les teves habilitats de programació i obrir-te les portes a emocionants oportunitats al món de la tecnologia i el desenvolupament de programari. Inscriu-te ara i comença el teu viatge cap a l’èxit a la programació!

Beneficis de la nostra formació per a empreses

Més del 90% dels nostres clients repeteixen

+ 0
Anys d'experiència
0
Índex de satisfacció
+ 0 K
Alumnes formats
+ 0
Formadors
+ 0
Empreses formades
clientes-de-gesem

Més del 70% dels clients confien en nosaltres des de fa 10 anys o més

En què et podem ajudar?

  Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

  Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.