Close

Cursos de formació de intel·ligència artificial per a empreses

A GESEM, us oferim una completa gamma de cursos de formació en intel·ligència artificial per a empreses. La nostra missió és impulsar el desenvolupament i la innovació a la teva organització, brindant-te les eines necessàries per sobresortir en un món impulsat per la IA. Mantingues el teu equip al corrent de les últimes tendències i estratègies en intel·ligència artificial per a empreses amb la nostra varietat de programes especialitzats. Confia en GESEM com el teu aliat en la capacitació i el creixement reeixit en el competitiu camp de la IA.

Cursos destacats de intel·ligència artificial per a empreses

curso-de-formacion-de-IA-en-Photoshop-Generative-Fill-para-empresas-gesem-miniatura

Curs per a empreses de intel·ligència artificial a photoshop

Converteix-te en un expert de Photohop amb la IA d’Adobe (Generative Fill).

curso-de-formacion-de-inteligencia-artificial-para-ciberseguridad-para-empresas-de-gesem-miniatura

Curs per a empreses de ciberseguretat per a usuaris amb ia

Alerta sobre la ciberseguretat per a usuaris en temps de IA.

curso-de-formacion-de-chat-gpt-para-empresas-de-gesem-miniatura

Curs per a empreses de Chat GPT per a la comunicació

Potencia la teva comunicació amb el Chat GPT, i domina les seves extensions.

Llista de tots els cursos de intel·ligència artificial per a empreses

Modalidades

Modalidad-tipo-presencial

Presencial / Streaming

Modalidad-tipo-online-lila

E-Learning (online)

Modalidad-tipo-blended

Blended (mixto)

CURS

DESCRIPCIÓ

MODALITAT

logo-chat-gpt

Introducció al Chat GPT

Aprofita la intel·ligència artificial Conversacional per millorar l’atenció al client, crear assistents virtuals i generar contingut de qualitat al teu negoci

2 h

Modalidad-Presencial
logo-chat-gpt

Potencia la teva comunicació amb Chat GPT

Aprèn a utilitzar extensions de navegador, eines d’integració i el Chat GPT Pro per a una experiència personalitzada i optimitzada

2 h

Modalidad-Presencial
logo-chat-gpt

Aplica Chat GPT i altres eines d'IA a les teves tasques habituals

Aprèn a utilitzar les eines d’IA per millorar la productivitat en tasques com ara la generació de contingut, automatització de processos, redacció de correus electrònics, presentació de dades i gestió de reunions. Aprofita al màxim el potencial de la IA amb el nostre curs de 4 hores

4 h

Modalidad-Presencial
logo-adobe-photoshop

Converteix-te en un expert de Photoshop amb la IA d'Adobe (Generative Fill)

Aprèn a fer servir les eines d’IA com el Generative Fill per a l’edició d’imatges. Optimitza el teu flux de treball i converteix-te en un expert en l’aplicació pràctica de la IA en projectes reals

4 h

Modalidad-Presencial
LOGO-MINIATURA-canva

Com generar imatges i continguts amb les noves funcionalitats d'Intel·ligència Artifical de Canva

Aprèn a fer servir les funcionalitats d’IA per generar imatges i continguts impressionants. Personalitza els dissenys i integra elements d’IA a infografies i altres continguts visuals. Aprofita al màxim les capacitats de la IA de Canva

6 h

Modalidad-Presencial
logo-stable-diffusion

Generar continguts i imatges amb IA (ChatGPT i Stable Diffusion)

Explora el món apassionant de la generació de contingut amb IA: Al curs “Generar Continguts i Imatges amb IA” descobriràs les poderoses eines de ChatGPT i Stable Diffusion per generar textos i imatges de manera innovadora. Endinsa’t al món avantguardista de la generació de contingut amb IA

4 h

Modalidad-Presencial
Icono-ciberseguridad

Ciberseguretat per a Usuaris en temps d'IA

Alerta sobre els riscos de l’ús maliciós de la Intel·ligència Artificial: La tecnologia pot ser utilitzada per ciberdelinqüents per generar missatges fraudulents i fer atacs de pesca, suplantant identitats. Cal estar alerta davant d’aquests possibles usos maliciosos de la IA

4 h

Modalidad-Presencial
A GESEM, la nostra missió és proporcionar formació de la més alta qualitat a intel·ligència artificial per a empreses, adaptada a les necessitats específiques de cada empresa. Entenem que cada negoci és únic, per la qual cosa ens centrem a oferir solucions formatives personalitzades. Reconeixem la importància de la capacitació contínua a l’entorn empresarial en constant evolució. Per això, facilitem l’accés a subvencions destinades a la formació empresarial, assegurant que els nostres cursos siguin accessibles per a empreses de totes les mides. La nostra àmplia experiència en l’àmbit de la intel·ligència artificial per a empreses ens dóna suport com l’elecció ideal per impulsar el creixement i l’eficiència de la teva empresa al món digital impulsat per la IA. Aprofita aquesta oportunitat única i descobreix com la nostra formació a IA pot portar el teu negoci cap a nous horitzons dèxit. Contacta’ns ara i permet-nos ser el teu aliat estratègic en el camí cap al triomf a l’era de la Intel·ligència Artificial per a empreses!

Objectius dels nostres cursos d'intel·ligència artificial per a empreses

 • Millorar l’atenció al client: Aprèn a utilitzar la intel·ligència artificial conversacional per brindar un servei al client més eficient i personalitzat.
 • Optimitzar la comunicació empresarial: Domina les extensions de navegador, eines d’integració i Chat GPT Pro per aconseguir una comunicació empresarial més efectiva i adaptada a les necessitats de la teva empresa.
 • Incrementar la productivitat empresarial: Aplica eines d’IA en tasques quotidianes, com ara generació de contingut, automatització de processos i gestió de reunions, per maximitzar la productivitat del teu equip.
 • Potenciar l’edició d’imatges: Converteix-te en un expert en l’ús de la IA d’Adobe, específicament el Generative Fill, per optimitzar l’edició d’imatges en projectes reals.

<ul>
<li><strong>Generar contingut visual impactant:</strong> Aprèn a utilitzar les funcionalitats de IA de Canva per crear imatges i continguts visuals personalitzats i atractius.</li>
<li><strong>Innovar en la generació de contingut:</strong> Explora les eines de ChatGPT i Stable Diffusion per generar textos i imatges de manera innovadora i avantguardista.</li>
<li><strong>Enfortir la ciberseguretat empresarial:</strong> Adquireix consciència sobre els riscos associats a l’ús maliciós de la IA i aprèn a protegir la teva empresa contra amenaces com missatges fraudulents i atacs de pesca.</li>
</ul>

Metodologia als nostres cursos d'intel·ligència artificial per a empreses

Comprensió inicial:

 • Abans de començar qualsevol curs, és fonamental que dediquis temps a comprendre els conceptes bàsics de la intel·ligència artificial i com s’aplica a l’àmbit empresarial. Això inclou conceptes generals, com ara aprenentatge automàtic, processament de llenguatge natural i visió per ordinador.

Exploració de capacitats:

 • Investiga i comprèn les capacitats específiques de la intel·ligència artificial que s’abordaran als cursos. Això inclou la identificació d’aplicacions pràctiques, beneficis i possibles desafiaments que la IA pot resoldre a l’entorn empresarial.

Pràctica guiada:

 • A mesura que avances en els cursos, participa activament en les lliçons, exercicis pràctics i tasques assignades. Aplica allò que s’ha après en exemples específics que siguin rellevants per a la teva empresa.

Eines avançades:

 • Aprèn a utilitzar eines i recursos avançats relacionats amb la intel·ligència artificial. Això pot incloure extensions de navegador, programari especialitzat i plataformes d’IA que permetin personalitzar i optimitzar les solucions al vostre negoci.

Escenaris d’ús reals:

 • Aplica els coneixements adquirits en situacions pràctiques relacionades amb la teva empresa. Dissenya i executa projectes o exercicis que reflecteixin problemes reals que la IA pot resoldre al teu entorn de treball.

Conscienciació i seguretat:

 • A mesura que avances en els cursos, comprèn la importància de la ciberseguretat en el context de la IA. Aprèn a identificar i prevenir amenaces de seguretat relacionades amb el mal ús de la IA a l’àmbit empresarial.

Integració creativa:

 • Enfoca’t en la creativitat i la integració de la IA als teus projectes. Explora com personalitzar dissenys, optimitzar fluxos de treball i generar contingut de qualitat utilitzant les capacitats de la IA.

Pràctica constant:

 • La pràctica constant és essencial. Continua aplicant el que has après en la resolució de problemes i projectes reals a la teva empresa. Aprèn de la retroalimentació i millora les teves habilitats amb el temps.

Seguint aquesta metodologia, podràs aprofitar al màxim els cursos d’intel·ligència artificial de Gesem, adquirint les habilitats i els coneixements necessaris per utilitzar la IA de manera efectiva a la teva empresa, millorar l’eficiència i abordar qüestions de ciberseguretat relacionades amb aquesta tecnologia.

Beneficis de la nostra formació per a empreses

Més del 90% dels nostres clients repeteixen

+ 0
Anys d'experiència
0
Índex de satisfacció
+ 0 K
Alumnes formats
+ 0
Formadors
+ 0
Empreses formades
clientes-de-gesem

Més del 70% dels clients confien en nosaltres des de fa 10 anys o més

En què et podem ajudar?

  Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

  Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.