Close

Curs d'Adobe Illustrator per a empreses

Vols adquirir una formació gratificant i completa d’Adobe Illustrator? Aquestes de sort, la nostra empresa Gesem et proporciona varietat de formacions en la modalitat desitjada. El curs t’ajudarà a adquirir les competències necessàries de l’editor. Fomenta la teva creativitat i prepara’t per a crear dissenys professionals. Uneix-te avui!

Nivells

Modalitats

Duració

20 hores

Objetius

  1. Proporcionar als assistents els conceptes necessaris de disseny i producció per a crear documents de disseny gràfic editorial com: revistes, catàlegs, memòries corporatives, tot fent servir el programa establert.
  2. Compartir informació de manera segura (tant per la seguretat de no alterar la informació com que el receptor està rebent el document de manera correcta i llegible).

Programa curs d'Adobe Illustrator per a empreses

El dibuix il·lustrador

· Modificació de figures

· Treball amb text

· Treball amb color i atributs de farcit

· Importació i exportació d’arxius

En aquest món de transformació digital és indispensable que els individus es formin en competències digitals. El nostre curs ofereix diferents nivells que s’adeqüen a cada empresa. Endinsa’t en Adobe Illustrator, l’increïble món de creativitat que ajudarà a desenvolupar les teves idees en expressions artístiques digitals.

No pensis en les limitacions, amb la llibertat creativa pots desenvolupar obres úniques en diferents formats, experimenta amb estils diversos i fes que la teva imaginació adquireixi vida.

El nostre curs consta amb professionals altament qualificats i proporcionen amplis conceptes de l’aplicació, des de l’expressió artística fins al treball amb text. No dubtis a apuntar-te avui mateix!

Transforma la creativitat en resultats tangibles per a la teva empresa. Potència la imatge de la teva marca i maximitza l’eficiència creativa del teu equip amb el nostre curs d’Adobe Illustrator. Inscriu-te ara!

GESEM-CURSOS-PRESENCIALES-MINIATURA

Curs Adobe Illustrator Síncrona

GESEM-CURSOS-ONLINE-MINIATURA

Curs Adobe Illustrator en línia

GESEM-CURSOS-BLENDED-MINIATURA

Curs Adobe Illustrator Blended (mixt)

Els nostres alumnes del curs d'Adobe Illustrator per a empreses ens avalen

+99K

Professionals ens han escollit

+95%

Dels alumnes
satisfets

Necessites més informació?

    Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

    Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.