Close

Curs de Figma per a empreses

Domina Figma amb el nostre curs per a empreses. Aprèn disseny web, UX/UI i responsive. Desenvolupa gràfics i prototips per a tot, des de llocs web fins a aplicacions. ¡Impulsa el teu negoci al futur digital, apunta’t avui!

Nivells

Modalitats

Duració

14 horas

Objetius

 • Aprendre Figma per fer-lo servir en disseny gràfic.
 • Disseny (UI).
 • Optimitzar el flux de treball.
 • Crear prototips interactius.
 • Millorar habilitats de col·laboració i treball en equip.

Programa curs de Figma per a empreses

 1. Interfície
 2. Plug-ins
 3. Eines principals
 4. Inserir i editar textos i imatges
 5. Components
 6. Booleans i variables
 7. Sistemes de disseny
 8. Prototips

En aquest món cada vegada més connectat, el disseny web, el disseny UX/UI i el disseny responsive són habilitats indispensables per a qualsevol organització que busqui destacar. Independentment del vostre nivell d’experiència, el nostre curs us ofereix l’oportunitat de perfeccionar les vostres habilitats i convertir-vos en un expert en l’ús d’una de les eines de disseny més utilitzades del món.

Al nostre curs de Figma, no només aprendràs a utilitzar la plataforma, sinó que et submergiràs en la pràctica del disseny digital en tots els aspectes. Vols crear un lloc web atractiu i funcional? Busques desenvolupar una aplicació amb una interfície dusuari intuïtiva? Necessites un disseny responsiu que es vegi i funcioni bé a tots els dispositius? Aquí aprendràs a fer tot això i molt més.

A més, el nostre curs va més enllà del disseny de llocs web i aplicacions. Ensenyem als estudiants com desenvolupar gràfics i prototips per a una gran varietat de propòsits.

No deixis passar aquesta oportunitat d’equipar la teva empresa amb les habilitats de disseny més demandades al mercat actual. Apunta’t al nostre curs de Figma per a empreses i comença a construir el futur digital de la teva organització. Esperem veure’t aviat!

GESEM-CURSOS-PRESENCIALES-MINIATURA

Curs Figma Presencial

GESEM-CURSOS-ONLINE-MINIATURA

Curs Figma Online

GESEM-CURSOS-BLENDED-MINIATURA

Curs Figma Blended (mixt)

Els nostres alumnes del curs de figma per a empreses ens avalen

+99K

Professionals ens han escollit

+95%

Dels alumnes
satisfets

Carol BonoCarol Bono
14:27 14 Feb 24
Nayara AguileraNayara Aguilera
14:34 01 Feb 24
Maria TeixidóMaria Teixidó
22:28 28 Apr 23
Wei Yuan MaoWei Yuan Mao
17:43 13 Apr 22
Colaboramos con Gesem mediante servicios de desarrollo de nuestro personal con sesiones de assessment contra roles y posterior coaching. El servicio ha sido satisfactorio y Gesem nos ha ofrecido flexibilidad y adaptación a nuestras necesidades.
Datos IOADatos IOA
13:54 13 Apr 22
Eva SilleroEva Sillero
04:53 13 Apr 22
Marta Sierra ha sido capaz, con su arrolladora personalidad y su experiencia y know how profesional de movilizar equipos, acompañarlos, impulsando su autoconocimiento y por tanto su mejora como gestores de personas. La última experiencia fue excepcional, con un gran equipo detrás en el que se diseñaron dos días de actividades y experiencias que no olvidarán nuestro equipo HR Internacional. ¡Bravo Marta y seguimos al próximo reto! “
Silvia LopezSilvia Lopez
16:08 12 Apr 22
Iniciamos nuestro camino con Marta Sierra hace más de 15 años y nos ha acompañado en la constante evolución y mejora de los equipos de trabajo, siempre con gran profesionalidad e innovación en la metodología. Seguimos contando con Marta y su equipo para alcanzar nuevos objetivos. ¡Gracias Marta!
Deborah ParísDeborah París
09:57 08 Apr 22
Excelente relación con el cliente (eficaz, eficiente y de calidad). En especial, destaco la profesionalidad en soft skills de Marta Sierra: sus conocimientos y capacidad para transmitirlos.
js_loader

Necessites més informació?

  Preguntes freqüents sobre els nostres cursos de formació en Figma per a empreses

  Quins són els beneficis de la formació en Figma per a empreses?

  La nostra formació en Figma per a empreses proporciona als professionals els coneixements necessaris per dominar una eina de disseny àmpliament utilitzada, desenvolupar habilitats en disseny web i UX/UI i crear dissenys responsius i atractius. Des de la interfície fins a la creació de prototips, aprendran a utilitzar Figma per destacar en el món del disseny digital.

  Per què és important que els empleats de la meva empresa dominin Figma?

  És important que els empleats dominin les principals eines de Figma perquè els permet optimitzar el seu flux de treball, crear dissenys de alta qualitat de manera eficient i col·laborar de manera efectiva en projectes de disseny. Amb un domini de les eines principals, els empleats poden augmentar la seva productivitat i contribuir al èxit de l’empresa en projectes de disseny.

  Quinesespecífiques podendesenvolupar els empleatsdesarrollar los empleadosa través de la formació en Figma?

  A través de la nostra formació en Figma, els participants poden desenvolupar habilitats en àrees com la creació i edició de textos i imatges, l’ús de components i sistemes de disseny, i la creació de prototips interactius. Aquestes habilitats els permetran dissenyar llocs web, aplicacions i gràfics de manera efectiva i professional.

  Com pot contribuir la formació en Figma al creixement i èxit de la meva empresa?

  La formació en Figma pot contribuir al creixement i èxit d’una empresa en millorar la qualitat i eficiència dels seus dissenys, optimitzar la col·laboració entre equips de disseny i proporcionar una avantatge competitiu en el mercat. En dominar Figma, l’empresa pot oferir productes i serveis amb un disseny atractiu i funcional, cosa que pot impulsar la seva reputació i creixement.

  Quins avantatges competitius pot obtenir la meva empresa en invertir en la formació en Figma per als seus empleats?

  En invertir en la formació en Figma per als seus empleats, una empresa pot obtenir una avantatge competitiu en desenvolupar un equip de disseny altament capacitada, millorar l’eficiència en el desenvolupament de productes digitals i augmentar la satisfacció del client amb dissenys d’alta qualitat. A més, en utilitzar Figma per crear prototips i sistemes de disseny, l’empresa pot mantenir-se àgil i adaptable en un entorn competitiu.

  Completa el formulario a continuación y te contestaremos lo antes posible.

  Completa el formulari a continuació i et contestarem com més aviat millor.