Gestionar tota la teva documentació al núvol, accessibilitat, optimització del temps, comunicació eficaç, increment de la seguretat, treball en equip, en línia i de forma col·laborativa… Els beneficis que comporta la Transformació Digital gràcies al Curs 100% Online de Microsoft Office 365 són quasi infinits.

És per això que aquesta plataforma intel·ligent ha esdevingut una eina indispensable per a les empreses que volen capacitar als seus professionals per col·laborar més àgilment i per afavorir el desenvolupament de tot el seu potencial creatiu.

El 365 permet accedir de forma online a les diferents aplicacions que conté, que compaginades amb les versions d’escriptori, possibilita treballar de forma descentralitzada adquirint un major control de la informació i augmentant la productivitat.

El Curs 100% Online de Microsoft Office 365 permet explorar les possibilitats que ofereixen aquestes aplicacions i com podem utilitzar-les en benefici de les necessitats de cada empresa i així traduir-ho en productivitat.

Podem destacar 3 objectius per a les organitzacions que realitzen aquest curs:

  1. Aprendre a treballar de manera col·laborativa en entorns digitals amb Microsoft 365
  2. L’ús de dispositius mòbils per treballar de forma autònoma i descentralitzada
  3.  Conèixer les aplicacions Microsoft office 365 més usades en entorns professionals

Què inclou el Curs 100% Online de Microsoft Office 365?

  • Unitats didàctiques
  • Qüestionaris autoavaluatius
  • Activitats pràctiques 
  • Fòrum col·laboratiu
  • Tutor personal
  • Certificat d’aprofitament 

Per què Gesem?

Gesem és expert en plans de formació que ajuden a les empreses a avançar-se al futur, i així anticipar-se als reptes i necessitats de la societat. Amb més de 30 anys d’experiència en formacions de digital skills, els cursos e-learning que ofereix proporcionen els coneixements adients per a un bon aprenentatge, treballant amb eines de valor, impulsant el coneixement compartit i potenciant el comportament constructiu.

 Si tens qualsevol dubte o busques un pla formatiu a mida per a la teva empresa, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoempresa@gesem.es o trucar al 93 459 30 86.