El pròxim dimecres 1 d’abril a les 12 h tindrà lloc el webinar Transitar amb èxit cap al teletreball. “La ruta dels 6 dies” impartit per Marta Sierra, Directora de l’Àrea de Soft Skills, i Jordi Llopart, Director de l’Àrea de Digital Skills de Gesem.

Aquesta conferència online serà de gran valor per als professionals que s’enfronten a un nou context: el teletreball. La situació de crisi generada pel COVID-19 ha generat canvis a l’entorn laboral i la necessitat d’accelerar l’efectivitat de les tasques que es desenvolupen des de casa.

Com puc ser més productiu? Com puc gestionar les meves emocions? Com puc connectar amb la meva creativitat? Aquest webinar oferirà les respostes que necessites per transitar amb èxit aquest nou repte.

Es tractarà d’un espai virtual en el qual no només tindràs l’oportunitat de conèixer recursos i eines 360 per perfeccionar competències digitals o per desenvolupar habilitats en l’àmbit professional, relacional i emocional, sinó que també tindràs la possibilitat de realitzar preguntes que puguin correspondre més a la teva realitat professional i personal.

No et perdis aquesta gran oportunitat. Pots inscriure’t aquí gratuïtament. T’esperem!